• bianca@de-woonwens.nl
  • +31 6 23 58 76 84
Diensten

Ondernemers

Binnen de muren van jouw bedrijf is het niet alleen belangrijk dat de sfeer goed is, waardoor jij en jouw collega’s hier graag werken. Elementen die minstens zo belangrijk zijn, maar waaraan je minder snel denkt zijn bijvoorbeeld de akoestiek, de verlichting, de looproute, het aantal elektrapunten etc.

Om goed uit te kunnen leggen wat mijn plan voor jouw ruimte is, start ik met een 3D-ontwerp. Zo kan iedereen zien wat het resultaat van de verbouwing zal worden, ook als je het moeilijk vindt om er ‘even doorheen te kijken’ of je een voorstelling te maken van hoe een bepaalde vloerbedekking over een grote oppervlakte uitpakt.
Schakel je De Woonwens in, dan kun je er zeker van zijn dat alles in het verbouwplan wordt meegenomen. Van de juiste vloer, tot de bureaus, en van de zonwering tot de koffiecorner.

Daarnaast kan ik de uitvoering verzorgen. Ik heb een team van vakmensen om me heen, aannemers, schilders, stukadoors, loodgieters, die ik vertrouw en die altijd goed werk leveren. Dat betekent dat jij slechts te maken hebt met één aanspreekpunt. Ik zorg ervoor dat iedereen weet wat er van hem wordt verwacht en dat de hele verbouwing op rolletjes verloopt.