• bianca@de-woonwens.nl
  • +31 6 23 58 76 84
De Woonwens

Over mij

In mijn vak zijn twee dingen heel belangrijk: mensenkennis en goed kunnen luisteren. Natuurlijk breng ik daarnaast een flinke dosis gevoel voor stijl en kleuren en kennis van materialen mee. Maar pas als ik kan achterhalen wat bij je past en wat je graag wil, kan ik een interieur neerzetten waarvan je elke dag blij wordt. Een geluk: die mensenkennis heb ik in huis en ik heb aan een paar woorden genoeg.

Eerlijk en energiek

Als je De Woonwens inschakelt kom ik eerst kennismaken. Let op: je haalt een vrolijke stylist in huis die recht door zee is. Ik ben goudeerlijk en transparant, net als het team dat ik door de jaren heen om me heen heb verzameld. Tijdens de kennismaking hoor ik graag waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen.

Van moodboard tot styling

Als we besluiten samen aan de slag te gaan, maak ik een sfeerimpressie, een lichtplan, waar nodig een 3D-ontwerp en een combinatie van materialen waarmee jouw interieur straks zal stralen. Ik kan je het hele proces uit handen nemen, ook wanneer er moet worden verbouwd. Van het eerste moodboard, tot het (samen) shoppen voor nieuwe meubels en de styling, ik doe alles voor je.

Stylist & projectmanager

Wordt er verbouwd? Dan stuur ik het team van professionals aan. Ik werk samen met betrouwbare aannemers, schilders, stukadoors en loodgieters. Je neemt dus niet alleen een ervaren stylist in de arm, maar ook een projectmanager. Ik zorg ervoor dat de communicatie tussen de verschillende vaklieden goed verloopt en er een oplossing komt voor elke vraag.

En jij? Jij gaat vooral enorm genieten van je nieuwe interieur. Wow!

6816
Project Success
916
Team Members
218
Service Providing
9660
Happy Customers
Our team mebers

Met Expert Team